Partner bij Van Eijck sinds 2022

Niels Janssen

“De opgave die nu bij veel organisaties ligt, vraagt om een wendbare organisatie die steeds beter in staat is in complexe vraagstukken haar toegevoegde waarde te kunnen laten zien. Met een grote dosis energie, humor en ervaring beweeg ik mij door en met organisaties om te kunnen aansluiten bij wat er in de praktijk nodig is. Naast mijn vakvolwassenheid word ik door collega's en klantrelaties omschreven als empathisch, verbindend, betrokken, hulpvaardig, open, coachend en makkelijk benaderbaar, maar ook sterk aanwezig en zichtbaar (ik ben 2 meter lang, dat helpt in die zin ongetwijfeld ook). Ik heb ruime ervaring op het gebied van bemensing en advies binnen de juridische, financiële en bedrijfskundige dienstverlening, waarvan een aantal jaar specifiek binnen het vakgebied inkoop & (Europese) aanbestedingen.”

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 37 17 54 40
CV

 • Waarom Van Eijck & Partners?

  "In een tijd waarin flexibel organiseren en het op thema inzetten van professionals steeds meer wenselijk is, biedt Van Eijk & Partners een uitmuntend netwerk van expertise en visie waarmee tegemoet gekomen kan worden aan de wensen van organisaties van nu."

 • Opleiding en ervaring

  • Economie - Wageningen Universiteit
  • Diverse (incompany) trainingen op het gebied van Inkoop & (Europees) aanbesteden, competentiemanagement, Insights, projectmanagement (gebaseerd op Prince2), time-management, situationeel leiderschap, STAR en communicatie- en salestrainingen (o.a. oplossingsgericht verkopen) en TM.
 • Inzetbaar voor

  • Het creëren van passende oplossingen voor organisaties, instellingen en bedrijven aan de hand van bewezen inzichten en met inzet van de juiste capaciteit. Hierbij kan ik gebruik maken van de expertise binnen mijn netwerk en meer specifiek van de partners binnen Van Eijck & partners.
 • Sterke punten

  • oog voor de mens én de organisatie
  • hoge dosis energie, gedreven en humor
  • rechtvaardig en betrokken
  • moedigt mensen aan om talenten in te zetten voor collectieve doelen
  • analytisch, creatief denken
  • groot commercieel inzicht en ervaring
  • visie-gestuurd en kwaliteitsgericht
 • Motto

  Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

  "Elke organisatie krijgt er mee te maken: kantelfases die gepaard gaan met chaos. De wereld verandert sneller en ingrijpender dan de meeste organisaties doorhebben en aankunnen. Hoe wendbaar ben je? Ik ga graag met deze organisaties aan de slag om op basis van een visionair perspectief de juiste richting te kiezen en zo meer toekomstbestendig te worden."

   

 • Opdrachten (selectie)

  Mijn werkervaring ligt voornamelijk op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen de publieke sector. Als accountmanager, managing consultant en sectorverantwoordelijke werkte ik bij landelijk opererende advies- en detacheringsorganisaties als Eiffel, DPA en Het NIC. Daarnaast deed ik ervaring op als bestuursvoorzitter en projectdirecteur bij Stichting Kompas, een ANBI-stichting die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt hielp deze afstand te verkleinen, middels aansprekende projecten zoals het restaureren van monumentaal varend erfgoed.

 • Inspiratie

  "Voor wie goed kijkt, is het al zichtbaar... Onze samenleving en economie zijn fundamenteel aan het veranderen. Oude waarden als macht, status en geld, maken plaats voor nieuwe waarden als vertrouwen, samensturing en waardecreatie. In ‘het ondertussen’ liggen kansen voor organisaties om met de juiste mensen, de juiste strategie en de juiste interventies doorbraken te creëren die niet alleen een positieve impact hebben op een organisatie, maar ook bijdragen aan een betere wereld."

Joviale oprichter Van Eijck & Partners die onconventionele aanpak niet schuwt

lees meer

Senior partner die floreert in politiek-gevoelige omgeving

lees meer

Energieke verandermanager die mensen in beweging brengt

lees meer

No-nonsense jurist die álles weet van toezicht en handhaving in het sociaal domein

lees meer

Strategisch denker met hart voor vernieuwing

lees meer

Nuchtere analyticus en verbinder, dé expert  in Jeugdhulp

lees meer

Originele inkoopprofessional met gevoel voor verhoudingen

lees meer

Senior Projectleider die rust brengt en weet waar hij naartoe wil

lees meer

2 meter gezelligheid en vakmanschap

lees meer

Ondernemende verbinder, waarde én data gedreven

lees meer

Colofon