Web Analytics

Nieuwe partners

De vraag naar kortdurende, flexibele inzet van interim-professionals groeit razendsnel. En Van Eijck & Partners groeit mee. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe partners. Integere, pragmatische, ervaren en zelfstandige professionals met een stevige persoonlijkheid die onze opdrachtgevers met plezier helpen bij organisatieverandering. Zonder poespas, dikdoenerij of torenhoge tarieven, maar met gedegen advies en duurzaam resultaat.

De voordelen van franchising

Wij zijn een netwerkorganisatie en werken via een franchiseconstructie. Als partner van Van Eijck & Partners word je dus franchisenemer.

Dat heeft veel voordelen, zoals: 

 • business opportunities: wij investeren veel in goede relaties met onze opdrachtgevers, hebben een groot netwerk en zoeken proactief naar nieuwe kansen, waaronder gezamenlijke aanbestedingstrajecten;
 • je eigen orderportefeuille wordt direct meer waard, door ons netwerk, onze ervaring en onze goede naam;
 • contact met collega's: uitwisselen, reflecteren, leren van elkaar en successen delen;
 • je kunt gebruik maken van de faciliteiten die wij bieden:
  • gezamenlijke marketing en naamsbekendheid
  • goed aanbod administratieve diensten en verzekeringen
  • juridische bijstand
  • ict-ondersteuning
  • ons kantoor in Culemborg.

Jaarlijkse bijdrage

Je werkt zelfstandig onder de vlag van Van Eijck & Partners (dus je gebruikt onze handelsnaam en logo) en maakt gebruik van de voordelen die dit biedt. In ruil daarvoor betaal je een jaarlijkse bijdrage die bestaat uit een vast bedrag en een percentage van je omzet. Indien jij een partner meeneemt in een opdracht wordt dat dan weer beloond! Zodoende helpen we onze klanten aan goede adviseurs en helpen we elkaar aan mooie en uitdagende opdrachten!

Waarom? Daarom!

Oprichter Bart van Eijck en partners Huib VerhoeffMaresa Schäffer, Nathalie Doran, Patrick van Emden en Lammert Mulder  hebben elk hun eigen reden om te kiezen voor Van Eijck & Partners.

Interesse?

Spreekt ons verhaal je aan en heb je belangstelling om franchisenemer te worden bij Van Eijck & Partners? Stuur je motivatie met CV naar Bart van Eijck: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je eerst meer informatie? Bel Van Eijck & Partners, 085 33 00 01 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We staan je graag te woord!