Partner bij Van Eijck sinds 2023

Luuk de Groot

"Als manager en adviseur met een operationele achtergrond, werk ik vooral in trajecten waarbij samenwerking, communicatie en verbinding essentiële onderdelen zijn. Hierbij heb ik ervaring in het doorvoeren van veranderingen vanwege gewijzigde wetgeving, het aanpassen van dienstverlening bij nieuwe diensten en het herinrichten van operationele processen vanuit klantbelang. Mijn achtergrond is het aansturen van teams op het gebied van Arbo & veiligheid.

Ik maak het gemakkelijker voor een organisatie om strategische beleidsplannen en advies te vertalen in concrete, meetbare doelstellingen en deze voortvarend uit te voeren. Door mijn managementervaring op verschillende beleidsterreinen heb ik een korte inwerkperiode nodig. De eerste resultaten laten niet lang op zich wachten. Verder zorg ik voor ‘rust in de ploeg’ en spoor eventuele miscommunicatie op via rust, verbinding en overzicht. Met de opgedane mensenkennis en ervaring als leidinggevende stuur ik medewerkers in de afgesproken richting

Mijn kracht is om in korte tijd informatie eigen te maken, een beleidsplan snel te doorgronden en via vragen de hoofdlijnen van een functie, situatie of opdracht snel duidelijk te hebben. Ik werk gestructureerd de oplossingen uit en houd kritisch vast aan gekozen beleidsplannen totdat nieuwe inzichten bijstelling koers vragen. Ik betrek de medewerkers op basis van openheid, vertrouwen en laat de mensen excelleren in hun rol. Tenslotte werk ik op basis van vertrouwen (‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt”).

Sort by

  Joviale oprichter Van Eijck & Partners die onconventionele aanpak niet schuwt

  lees meer

  Strategisch denker met hart voor vernieuwing

  lees meer

  Nuchtere analyticus en verbinder, dé expert  in Jeugdhulp

  lees meer

  Originele inkoopprofessional met gevoel voor verhoudingen

  lees meer

  Senior Projectleider die rust brengt en weet waar hij naartoe wil

  lees meer

  Ondernemende verbinder, waarde én data gedreven

  lees meer

  Verbindende programmamanager, mediator en coach

  lees meer

   strategisch adviseur met bestuurservaring in sociaal werk

  lees meer

  Colofon